Walurinal Max felfázás esetére

Újra itt az ősz, hideg napok következnek, amikor a megfázások, felfázások szinte mindennapi problémát jelentenek az érzékenyebb személyeknek. Felfázás idején, a Walurinal Max étrend-kiegészítő tabletta akut segítséget jelent, mivel hozzájárul a húgyutak egészségéhez, illetve akadályozza a baktériumok megtapadását ezekben. Az expresszpatika.hu weboldalról megrendelhető termék aranyvessző kivonatot tartalmaz, ami támogatja a húgyutak és az alsó egészséges működését. Továbbá, hozzájárul a húgyutak egészségének fenntartásához is. A Walurinal Max hatóanyagai között megtalálható a tőzegáfonya kivonat is, ami magas és állandó PAC (proantocianidin) tartalmat biztosít, köszönhetően a speciális gyártási eljárásnak.

A készítmény nagy segítséget nyújt a vizeletkiválasztó rendszer megfelelő működéséhez, a benne lévő D-vitamin pedig az immunrendszer normál funkcionalitását hivatott biztosítani. Amint látjuk, felfázás esetén nem kell feltétlenül gyógyszerkészítmények felé fordulnunk, hiszen itt van a remek hatású Walurinal Max tabletta, ami segít a probléma megoldásában. Már napi 1 tabletta is nagyon jó hatást vált ki, ezért nem muszáj a doboz teljes tartalmát, vagyis mind a 10 tablettát elfogyasztani ahhoz, hogy jobban érezzük magunkat, ne kínozzanak a felfázás tünetei.

Remek termék a CeraVe pattanások elleni tisztító gél

Bármilyen korú személynél jelentkezhetnek az arcon rút pörsenések, amiket igyekszik a lehető leggyorsabban eltüntetni. Erre nagyszerű választás a CeraVe pattanások elleni tisztító gél, hiszen segít megszüntetni a pattanásokat, csökkenti a pórusok és mitesszerek megjelenését a bőrfelszínen és megelőzi az újabb pörsenések kialakulását. A készítmény magas minőségű, rendkívül hatékony, ami problémás bőr esetében a napi bőrápolási rutin elengedhetetlen része kell legyen. Kiválóan eltávolítja az elhalt hámsejteket, ami a pattanások elleni védelem legfőbb része, ugyanis ezek eltömíthetik a pórusokat és így alakulnak ki a csúnya pörsenések. Szalicilsavat is tartalmaz a CeraVe pattanások elleni tisztító gél, ami segít eltávolítani a bőrfelszínről az elhalt hámsejteket és a faggyút.

Ily módon a készítmény csökkenti a mitesszerek és pórusok megjelenését, de emellett nagyszerűen ápolja a bőrt is. A benne megtalálható tisztító agyag felszívja a többlet olajat, a faggyú felitató technológiája pedig csökkenti a bőr kifényesedését. Igazán hatékonyan távolítja el a CeraVe pattanások elleni tisztító gél a bőrről a szennyeződéseket és a felgyülemlett faggyút, így akadályozva meg a probléma újbóli megjelenését. Érdemes kipróbálni a pattanások ellen.