Supralux festéklemaró a hatékony megoldás festékeltávolításhoz

Ha régi, lepattogzott festékréteget szeretnénk eltávolítani, első körben általában a csiszolópapír vagy a drótkefe jut eszünkbe. Van azonban egy hatékonyabb megoldás, az univerzális festéklemaró zselé használata. Szinte bármilyen festéket hatékonyan eltávolít, használható olaj-, szintetikus, vízbázisú, epoxy, poliuretán és kétkomponensű festékek esetében, mindenféle fizikai ráhatás nélkül, fa-, fém- és üvegfelületeken egyaránt.

A Supralux festéklemaró zselé abban tér el a többi festékeltávolítótól, hogy a zselés anyagának köszönhetően a felületre tapadva hatékonyan bontja fel a festékréteget. Praktikus lehet régi beszáradt ecsetek újjá varázsolásához is, ha egy napra a zselébe áztatjuk az ecsetet, majd bő vízzel alaposan kiöblítjük.

A festéklemaró ecsettel és hengerrel egyaránt felvihető a kívánt felületre, majd 30 perc hatóidő után a fellazult festékréteg spaklival lekaparható. Ezt követően a felületet hígítóval át kell mosni, majd száradás után könnyedén, problémamentesen felvihető az új festékréteg.