Az Apple fülhallgatók ápolása és tisztítása

Minden készüléknek szüksége van gondozásra és rendszeres tisztításra. A legfontosabb, hogy megfelelően végezzük el, így a készülék nem sérül meg. Ezért nem árt tisztában lenni az Apple fülhallgató tisztításával. Ne feledjük, hogy ezt a kiegészítőt nem szabad mosni.

Inkább használjunk egy puha ruhát a tisztításhoz. Először töröljük le az Apple fülhallgatót egy enyhén nedves ruhával. Ezután ismételjük meg a műveletet, de már száraz ruhával. Töltés előtt a készüléknek teljesen száraznak kell lennie. A mikrofon és a hangszóró tisztítására egy vattapamacsot ajánlatos használni. Vigyázzunk, nehogy víz kerüljön a készülékbe és ne használjunk éles tárgyakat a tisztításhoz. A töltőház is rendszeres ápolást igényel. Ehhez használjunk puha ruhát és töröljük le a tokot.

Vannak olyan esetek is, amikor a felesleges szennyeződések felszámolása érdekében, enyhén vízbe kell áztatni a ruhát. Az Apple fülhallgatók számos új és érdekes funkcióval rendelkeznek. Hogy ezeket zavartalanul élvezhessük, a kütyünek mindig tisztának kell lennie.