Romboljuk, hogy építhessünk vésőkalapáccsal!

Általában, ha építkezésre, felújításra adjuk a fejünket, akkor az első lépés az, hogy átgondoljuk, milyen eszközökre, szerszámokra lesz szükségünk. Ilyenkor, ha nem teljesen új dolgot hozunk létre, akkor a régi burkolat, csempe, esetleg falak elbontása az első feladatunk. Tehát szükséges egy vésőkalapács, amellyel a kemény felületeket könnyedén meg lehet bontani.

Ezek az erős és strapabíró gépezetek úgy lettek kialakítva, hogy a sokszor embert próbáló és veszélyes tevékenység is könnyebb legyen a használatukkal. A tervezésüknek köszönhetően az erős ütést, rázkódást tompítja a rezgéscsillapító markolat. Garantáltan precíz munkavégzést eredményez az SDS-Max szárbefogás, a változtatható vésés állás, illetve a puhabetétes fogantyú.

A különböző teljesítménnyel bíró gépek mind más és más igénybevételre lettek kifejlesztve precíz mérnöki munkával. Ha fontos, hogy az eltervezett munkát egy megbízható, ütős szerszámmal kezdjük el, akkor a vésőkalapács kitűnő választás. A széles kínálatába könnyedén rábukkanhatunk a nekünk megfelelőre.