Van mód a távirányító másolására

Egy megszokott rutin a mindennapokban, hogy beülünk az autóba és elindulunk. Ehhez elengedhetetlen a kocsi kulcsának használata. Sajnos, esetenként előfordulhat, hogy ez a kis szerkezet, ami páratlan és egyben nélkülözhetetlen, olykor megsérül valamilyen oknál fogva. Az távirányító másolás ilyenkor jön szóba. Azt hihetnénk, hogy a kulcsrész és a távirányító külön működik.

Valójában ez nem így van, mert a modern autókban már található immobiliser, amit egy speciális chip kódja old fel. Ha nincs meg a kapcsolat, akkor hiába csatlakozik a vezérlő az indítóba, mert a gyújtás elmarad. A távirányító másolás esetenkénti újraprogramozása nélkül képtelenség lesz útra kelni. Érdemes elejét venni az ilyen helyzeteknek és időben elvégezni egy pótkulcs készítését.

Ilyenkor megtörténik a programozás, összetanítás és teljes értékű vezérlővé válik az új eszköz. A távirányító másolás ugyanakkor korántsem egyszerű. Ehhez speciális eszközökre és megfelelő szaktudásra van szükség. Bízzuk tehát profi szakemberre a feladatot, akit megtalálunk az autokulcsmasolas.com weboldalon!