Udvarunk színes dísze a kültéri adventi koszorú

A karácsonyi dekoráció hagyományos színei az arany és a piros. Ez a kültéri adventi koszorú időtlen klasszikusa. Azonban sokkal szórakoztatóbb, ha eltávolodunk a szabványoktól és más színárnyalatokat választunk. Idén megpróbálkozhatunk a merészebb dekorációkkal. Válasszunk egy kiegészítő árnyalatot és építsünk köré színes rendszert. A kültéri adventi koszorú a vörös és a kék keverékéből is keletkezhet.

A kék eleganciáját és frissességét, a vörös tónusok szenvedélyességet mutatnak. Jól mutat a matt és a fényes színek kombinációja is. Használjunk szalagokat, gyöngyöket és füzéreket is, de ne túl sokat. Általában egy közepes méretű kültéri adventi koszorúra 4 gyertyát, néhány darab fa-, papír- vagy textil díszt helyezhetünk. Összekötő elemként válasszunk szalagokat, valamint diódákból vagy gyöngyökből álló füzéreket.

A karácsonyi meglepetés kiválasztása sokaknak igazi kihívást jelent. De ahhoz, hogy valakit igazán boldoggá tegyünk, néha csak annyit kell tennünk, hogy figyelmesek vagyunk. Vannak olyan tárgyak, amelyek valódi emlékké válnak, miközben meglehetősen praktikusak. Ilyen a gravírozott fa ajándék is, ami a látszólagos egyszerűsége ellenére, meglehetősen értékes lehet.

Minden az apró dolgokról szól. A kézzel készített gravírozott fa ajándék nagyobb odafigyelésről tanúskodik, mint a futószalagon gyártott társai. Másodszor, a design is igencsak sokféle lehet, az egyszerűtől az exkluzív vagy értékes betétekkel ellátott komplex ajándékokig. A gravírozott fa ajándékok minden évben új és szokatlan lehetőségeket kínálnak, amelyekkel meglephetjük és megörvendeztethetjük a családunkat és a barátainkat.