Tökéletes kinézetű nővér ruha

A kényelmes munkaruha minden területen elengedhetetlen ahhoz, hogy az alkalmazottak maximálisan a munkájukra tudjanak koncentrálni. Természetesen, a nővér ruha nemcsak a kényelmet hivatott biztosítani, de annak kinézete is tökéletes kell legyen. Akár köpenyről, akár egy egyszerű felsőről van szó, a megfelelő design nem maradhat el, mint ahogyan az egyéb, pozitív tulajdonságaira is szükség van.

A healerstore.com webshopból olyan nővér ruha fajták választhatóak, amik igazán csinosak, nem gyűrődnek, de ugyanakkor a bőrbarát anyaguknak köszönhetően, nem izzad bennük a test. A hölgyek a munkahelyükön is kedvelik a karcsúsított modelleket, amelyek jó megjelenést, eleganciát kölcsönöznek.

Jól néz ki például a készleten szereplő Nina fresh sztreccs rövid ujjú tunika, ami maximális mozgásszabadságot és szellőzést biztosít. Igazán csinos darab ez a nővér ruha, amit most komoly árleszállítással lehet megrendelni. Eredeti ára 14 790 Ft volt, de jelenleg mindössze 9990 Ft-ért vásárolhatjuk meg a webáruházból.