Stabil járást biztosít a Ponte 20 téli cipő

A gyerekek szeretik a telet. Ilyenkor gyakran havazik, ami a síelést és a szánkózást a napirend részévé teszi. Ehhez viszont fontos az évszaknak megfelelő ruházat, valamint lábbeli, ami optimálisan védi a lábat a hidegtől és a behatoló nedvességtől. Tehát a hamisítatlan havas szórakozás Ponte 20 téli cipő nélkül aligha lehetséges.

Ahhoz viszont, hogy a lábak ne fagyjanak meg és ne ázzanak be télen, a lábbelinek nemcsak kellemesen melegnek, hanem vízállónak is kell lennie. Ez megakadályozza a megfázást és a hosszabb havas tevékenységek sem jelentenek gondot. A Ponte 20 téli cipő sokféle kivitelben kapható, a felhasználási céltól függően. Webshopunkban megtalálhatóak a klasszikus tépőzáras, a vízálló, hegyi bakancs kinézetű és az extra meleg cipők is.

Míg a sportosabb modellek téli túrákra és mindennapi viseletre is alkalmasak, addig a klasszikus Ponte 20 téli cipők megbízhatóan melegen és szárazon tartanak, még nagyon hideg, mínuszok körüli hőmérsékleten is. Az illeszkedésük fűzővel és tépőzárral egyedileg állítható, hogy a gyermek lábához igazodjanak.