Remek befektetés a párnás kávéfőző

A különböző kávégépek gyorsan képesek elkészíteni az ínycsiklandozó feketét, ami hatalmas előny a reggeli sietségben. Ebben kiváló társ a párnás kávéfőző, aminek rendkívül egyszerű a működése. Csak a kávépárnát kell a tartóba helyezni, erre ereszti rá a forró vizet a készülék és máris készen van a finom ital.

Előnyei közé tartozik, hogy kifejezetten egyszerű vele kávét főzni, ráadásul a párnás kávéfőző legtöbbje teafőzésre is alkalmas. Nagyon jó választás lehet a kavegepwebshop.hu online szaküzletben kapható Flytek Zip Lux Inox professzionális POD-os kávéfőző, ami színezett acélból készült, kézműves termék. Olyan hozzáadott érték ez, amilyennel egyetlen más gyártó sem dicsekedhet. Nem olcsó változat, 139 900 Ft darabja.

Mindenképpen kitűnő befektetés, hiszen hosszú éveken keresztül használhatjuk, bármiféle probléma nélkül. Rendelés esetén, akár 2 munkanap alatt is megtörténik a házhozszállítás. Érdemes a beszerzése mellett dönteni, mert ez a párnás kávéfőző alacsony energiafogyasztással működik.