A trapézlemez lakossági és ipari felhasználásra is alkalmas

A tetőfedésre napjainkban már a hagyományosnak számító cserép mellett, számos más korszerű és egyben költséghatékony megoldás áll az érdeklődők rendelkezésére. Az egyik ilyen lehetőség a trapézlemez alkalmazása. A bltrapez.hu webáruházban számos trapézlemez változat található.

A különféle vastagságú és kialakítású modellek más és más felhasználásra javasoltak, úgy a lakossági, mint az ipari felhasználás esetén. Ezekkel viszonylag rövid időn befedhetőek akár nagyobb felületű részek is, a csekély súlyuknak köszönhetően a megmunkálásuk, akárcsak a szállításuk egyszerűen megoldható.

A bevonatok terén a cég kínálatában megtalálhatóak a horganyzott típusok mellett, az alucink és a festett változatok is. A lakossági vásárlók szempontjából ideális a méretre gyártott T18-as lemez, amely gyorsan beépíthető, akár egyedi méretekben is igényelhető a speciális helyzetekre való tekintettel. A trapézlemez önmagában nem szigetel, de ellátható szigeteléssel, amely téli-nyári felhasználásra alkalmassá teszi a terméket.