Profireklám Budapest környékén élőknek!

A roll-up nyomtatás ma is egy jó marketinglehetőség. A Profireklám Budapest környékéről is elérhető és teljes mértékben személyre szabhatjuk az elvárásainknak megfelelően. Egy jó kép állványra szerelve még inkább figyelemfelkeltő lesz. A három dimenzió kötelezi az arra haladót, hogy megnézze az előtte álló lehetőséget. Ne fogjuk vissza magunkat, hanem bátran használjunk színeket és érdekes mondatokat.

A színeknél jó figyelni arra, hogy lehetőleg egymás komplementerei legyenek. A betűnél azt érdemes eldönteni, hogy milyen típust válasszunk. Nyomtatott felületen általában a talpast szokták alkalmazni, azonban ez a kisebb felületeken mutat inkább jól, például a könyvekben.

Amikor roll-up állványt választunk, akkor játszhatunk a fényképek erejével, ami többet ér 1000 szónál is. Választhatunk 80 cm-től a 200 cm-ig, kérhetjük a nyomtatást vékony, filmszerű anyagra, vagy vastagabb termékre. Sokan megelégednek egy oldallal, de akár duplát is választhatunk. A Profireklám Budapest és más városok lakóinak egyaránt elérhető.