Hajdúszoboszló szállás medencével együtt

Az Alföld sokak által látogatott, ahol több hungarikum is megtalálható. Mégis fő vonzereje a Hajdúszoboszló szállás lehetőségek, ugyanis itt találkozhatunk az ország legfejlettebb fürdőkomplexumával. Nem csoda, hogy ez számít fő vonzerőnek, mivel kedvünkre válogathatunk

A gyógyfürdő nagy múlttal rendelkezik, a gyógyvíz csodái szájról-szájra terjedtek és világszínvonalú egészségügyi szolgáltatásokról is híres. Egy olyan gyógyközpont, ahova bátran ellátogathatunk, ráadásul egész évben nyitva áll. A strand része májustól őszig van nyitva a látogatók előtt és a 30 hektáros területen mindenki megtalálja a neki illő élményeket.

Kipróbálhatják a mediterrán tengerpartot, a hullámfürdőt, a pezsgőmedencét, de találkoznak kifejezetten a gyerekeknek készült lehetőségekkel is. Az Aquapark hétvégén látogatható a tavaszi és nyári szezonban. Kínálatában életkortól függően többféle csúszda is megtalálható. A Hajdúszoboszló szállás máris kiválasztható, hogy még idén nyáron ellátogathassunk erre a családbarát helyre.