Ózongenerátor és tartozékai kedvező áron

A levegő tisztítása és fertőtlenítése a téli időszakban kiemelten fontos. Erre napjainkban előszeretettel alkalmazzák a különböző ózongenerátor típusokat. Népszerűségét annak köszönheti, hogy klór használata nélkül képes elpusztítani a baktériumokat és a kórokozókat. Rendkívül széles körben alkalmazható.

Jelenleg nemcsak ipari területek, csarnokok vagy tömegközlekedési eszközök sterilizálására használják, hanem lakóingatlanok, gépkocsik és irodák tisztítására is. Sokkal hatékonyabb, mint a klórral végzett takarítás. Ráadásul a kellemetlen szagú vegyszerrel szemben, ez szagtalan, de ugyanúgy megszünteti például a cigarettafüst által okozott tartós bűzöket.

Jelenleg nem ismernek olyan kórokozót vagy penészfajtát, ami képes lenne ellenállni az ózongenerátor által végzett takarításnak. Alkalmazása után csak a tiszta, oxigénben dús levegő marad hátra. A folyamat időtartama alatt tilos a helyiségben tartózkodni. Az ózongenerátor használatát követően a lakás vagy szoba azonban már biztonsággal használható.