Nemakarokbeleszólni, de mégis megteszi

Nagyon összetett a mai modern társadalom, ahol egyszerűen mindenki jobban tudja, hogy mit kell csinálni, de önmaga mégis képtelen rá. Annyira megszokott dolog, hogy olyan emberek osztják az észt a tutiról, akik a saját esetükben tanácstalanul és kétségbeesetten állnak. Rengeteg olyan mondat kezdődik azzal, hogy nemakarokbeleszólni, de azért mégis így vagy úgy kellene csinálni. Mennyire érdekes, miszerint az előző generáció nevelt ki egy olyan társadalmi réteget, akik egyszerűen képtelenek jól boldogulni, mindezt szerintük.

Ezt kicsit jobban megnézve, a szülő nem a gyerekét, hanem saját magát kritizálja, de ezt sohasem veszi észre. Mit lehet ez ellen tenni? Jól jön néha a görbe tükör. Nemakarokbeleszólni, de csináld úgy, ahogy mondom! Amikor az ember tényleg csak annyit szeretne, hogy meghallgassák a problémáit, akkor következik az említett kijelentés a másik részéről. Mindenki ismer olyan anyukákat, apukákat, nagybácsikat, testvéreket, szomszédokat és még hosszan lehetne sorolni kiket, akik mindig, mindent sokkal jobban tudnak.

A nemakarokbeleszólni tanácsoknak sosincs vége

A probléma mindezzel csak annyi, hogy a kéretlen prókátornak is romokban az élete. A képmutatás ugyanakkor nagyon megy a legtöbbeknek. A társadalom már csak így működik – gondolhatnánk. Azért előfordul, hogy néhányan felveszik ezzel a harcot. Judit, Orsi és Eszter úgy híresültek el, hogy a közösségi médiát kihasználva, humoros videóikon keresztül igyekeznek megmutatni, melyek azok a gyakran életeket tönkretevő vélemények, amelyekre oly sokan adnak.

Ha valaki úgy fut bele a nemakarokbeleszólni csajok videóiba, hogy nem sejti mit nyit meg, akkor gyorsan felhúzza magát, miközben a hétköznapokban igyekszik teljes megfelelésben élni, anélkül, hogy az neki feltűnne. Itt az ideje kicsit kritikusabban nézni másokra és magunkra, hogy végre szabadon élhessünk. Ebben a nemakarokbeleszólni lányok könyve sokat segíthet, amiről a colore.hu weboldalon minden fontos információt be lehet gyűjteni arra vonatkozóan, hogy mikor jelenik meg.