Az olasz Calpeda szivattyú hazánkban is elérhető

A jelenlegi kereskedelmi forgalomban lévő ivóvizet és szennyvizet pumpáló berendezések terén számos gyártó minőségi darabokkal tud szolgálni. Az egyik ilyen, méltán elismert termékcsalád a Calpeda szivattyú modelljei, amelyeket világszerte előszeretettel telepítenek.

Hazánkban ezek megtalálhatóak az országos szinten szállító szivattyuszaki.hu webáruházban, mégpedig majdnem 200 Calpeda szivattyú áll itt az érdeklődők rendelkezésére, igen kedvező ár-érték arányban. Az olasz cég gyárt csőszivattyúkat és önfelszívó kialakítású készülékeket is, háztartási és ipari célokra, szem előtt tartva a fokozott tartósságot, kopásállást, valamint azt, hogy a gép minél kisebb legyen.

A márkán belül nemcsak a vízmozgatók lelhetőek fel, hanem a velük kompatibilis kellékek és alkatrészek is. Az említett webhelyen roppant egyszerűen és gyorsan megrendelhető a feltüntetett paraméterek segítségével kiválasztott Calpeda szivattyú és gyakorlatilag minden más, amire a telepítés és üzemeltetés során szükség lehet.