Kapható csempe körkivágó készlet sarokcsiszolóra széles választékban

A lyukfúrás ma már korántsem olyan nehéz feladat, mint régen volt. Gondoljunk csak bele, hogy mennyit kellett szenvedjenek azok a szakemberek, akiknek csupán olyan szerszámaik voltak, mint a véső és a kalapács! A mázas kerámialapokat ilyen durva eszközökkel áttörni, nagyobb sérülés nélkül, szinte lehetetlen volt.

Nem csoda, hogy jelentős igény merült fel a professzionális eszközökre és amikor megjelent a csempe körkivágó készlet sarokcsiszolóra szerelhető kivitelben, azonnal lecsaptak rá a szakik, valamint a hobbi barkácsolók egyaránt. A hagyományos keménylapkás vídia fúrószárak jók voltak, de csak szűk tartományon belül lehetett velük dolgozni. A gyémánt lyukfúró készletek azonban véget vetettek a korlátoknak.

Több darabból álló körkivágó készlet alumínium kofferben

A lakás körül mindig akad valamilyen tennivaló és amikor már úgy tűnik, hogy minden elkészült, akkor felmerülhet az igény egy új burkolat lefektetésére. A konyha és fürdő esetében ez komoly átalakítást jelenthet, mert a régi felületeket fel kell törni, de a végeredmény egyértelműen megéri a rombolást. Aki rendszeresen végez ilyen munkákat, érdemes gondoskodjon a körkivágó készlet beszerzéséről.

Ennek keretében lehetőség van hozzájutni egy olyan termékkategóriához, ami kiváló minőségű szerszámokat rejt, ráadásul többféle méretben. A kínálat nagyon széles, így biztosan mindenki megtalálja a körkivágó készlet azon összeállítását, amire leginkább szüksége van, a hatékony kivitelezés érdekében.

Az alumínium kofferben, a sorban elhelyezett lyukfúrók kis helyet foglalnak és könnyedén szállíthatóak. A 9 darabos TLS-COBRA körkivágó készlet például éppen azokat az átmérőket tartalmazza, amelyekre szükség lehet egy komolyabb munkálat elvégzésekor. A befektetés tehát hamar megtérül, amit kár lenne veszni hagyni.

A profi csempe körkivágó készlet sarokcsiszolóra nemcsak 9 darabos kivitelben érhető el, mert válaszható 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12, 16, és 24 darabos kiszerelésekben. Nézzük meg kicsit közelebbről, hogy milyen eszköz a TLS-COBRA gyémánt lyukfúró és mire képes!

Csempe körkivágó készlet sarokcsiszolóra – Mutatjuk mire képes

A csempe körkivágó készlet sarokcsiszolóra új távlatokat nyit. Az egyes fejek felhelyezése révén sokkal stabilabban tartható a lyukfúró, miközben a munka folyik. Bár van lehetőség hagyományos fúrógépre is felszerelni, de azzal sokkal pontatlanabbul lehet dolgozni vagy külön vezetőre van szükség a hatékonyság növeléséhez. Mire képes egy ilyen gyémánt lyukfúró?

A TLS készletek többnyire TLS-COBRA körkivágókat tartalmaznak, amik száraz és vizes körülmények között ugyanúgy kiállják a próbát. Természetesen a fokozott hűtés mindig növeli a teljesítményt és kitolja az élettartamot. A sebességet is megéri visszafogni az alkalmazás során, mert a túlzottan nagy fordulatszám a gyémánt lyukfúró szemcséinek a kiüvegesedését eredményezheti.

Legyen szó olyan választékos építőanyagokról, mint a gres, kőporcelán, kemény kerámiák, gránit, márvány, természetes kövek, tégla, beton, esetleg szikla, a csempe körkivágó készlet sarokcsiszolóra történő felcsatlakoztatása után gond nélkül megbirkózik ezekkel.

Állandó és stabil teljesítmény várható a gyémánt lyukfúró termékektől

A TLS-COBRA gyémánt lyukfúró maximális munkamenet hossza 35 mm. A mindössze néhány mm átmérőtől egészen 150 mm-ig terjed a paletta. A készletek általában a leggyakrabban alkalmazott típusokat tartalmazzák, amikkel komplex feladatok láthatóak el. A tartósság a stabil teljesítménnyel párosul, amit a sokkal kevesebb anyagveszteség kísér.

A csempe körkivágó készlet sarokcsiszolóra illesztve annyira precízen dolgozik, amit öröm látni. A hatékony munkán túl pedig a kedvező ár-érték arány az, ami könnyen megragadja a szakemberek fantáziáját. Ha mindez úgy tűnik, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor nincs egyéb teendő, mint a gyakorlatban próbára tenni a készlet tagjait.

A körkivágók mellé járó alumínium kofferben minden darabnak megvan a saját helye, így a szállítás sem jelent majd problémát és a gyémánt lyukfúró egyes darabjainak az elkallódásától sem kell tartani. Joggal elmondható, hogy a csempe körkivágó készlet sarokcsiszolóra született. Olyan előnyt biztosít, amivel a precíz munkavégzés nem lesz többé akadály.