Vágóalátét több méretben

Gyönyörű dolgokat képesek megalkotni a kreatív emberek, akik a műveiknek minden egyes darabját pontosan kiszámolják, megmérik, kivágják. Ez utóbbihoz nem hiányozhat egy modern, speciális vágóalátét sem, ami megvédi az asztallapot a sérülésektől.

Három méretben vásárolható meg a termék a muveszellato.com webáruházban, 30×22, 45×30 és 60×45 cm-esben. Így bármilyen méretű alkotáshoz könnyedén lehet találni megfelelő alátétet. Ajánlott patchwork és hobbi technikára. A vágóalátét igen hosszú élettartamú, mert a felületén keletkezett vágások folyamatosan behegednek.

A munkához minden eszköz beszerezhető a webshopból, ugyanis a termékpaletta magába foglal alumínium vonalzót, barkácsollót, hobbivágót, 2 pengével ellátott körvágó szerszámot, lyukasztófogót, mintavágó ollókat, vágókéseket egyaránt.

Jó ötlet végignézni a palettát, hogy ne akkor vegyük észre, hogy valami kellék hiányzik, amikor már dolgoznánk vele. Mindenképpen szükséges a vágóalátét, de a legtöbb alkotáshoz néhány más eszköz használata is nélkülözhetetlen.