Maximális frissesség a levegőtisztító révén

A mikroszkopikus poratkák a házi porban élnek, súlyos allergiás reakciókat okozva. Az elhalt emberi bőrrészecskéivel táplálkoznak és nagymennyiségben jelen vannak az ágyakban. Ezek a problémák azonban nem merülnek fel, ha otthona rendelkezik levegőtisztító eszközzel. A HEPA filterrel ellátott légtisztítók megmentik Önt a szennyeződésektől, csak tiszta levegőt engednek a légtérbe, ezáltal megakadályozzák, hogy porrészecskék repüljenek a helyiségben és légzés közben szabadon bekerülhessenek a tüdőbe, számos betegséget okozva.

A levegőtisztító a legjobb védőeszköz az allergiásoknak és az asztmásoknak. Minimális ózon kibocsátása végett, ideálisan használható azokban a helyiségekben is, ahol gyermekek tartózkodnak. Abban az esetben, ha a szagok és a dohányfüst miatt aggódik, vagy fertőtleníteni szeretne és a por nem túlzottan fontos probléma, akkor cserélhető szűrők nélküli levegőtisztítót is vásárolhat. A HEPA szűrővel ellátott levegőtisztító az otthonok, irodák, kisebb kávézók, bárok és üzletek levegőjének tisztítására tervezték. Segítenek eltávolítani a port, a pollent, a gyapjút és más állati allergéneket, valamint fertőtlenítik a levegőt.

A nagyszámú ipari vállalkozással és járművel rendelkező nagyvárosban, a lakóépületek építésére és díszítésére vonatkozó megváltozott szabványok, a hatalmas por és a szmog miatt szinte lehetetlenné vált az egészség megőrzése. Ezért a mai napra a HEPA szűrővel ellátott levegőtisztító az egyik legjobb módszer a magas életminőség megteremtésére és az egész család egészségének fenntartására.