RAVAK kád az igényes és esztétikus fürdőszobáért

Sokan nagy előszeretettel használják a fürdőkádat mindennapi használatra, ezért nem mindegy, hogy milyen minőséget és formát vesznek. A nagy kínálatból a RAVAK kád megfelelő választásnak bizonyulhat. Könnyen beszerelhető és a praktikusságának köszönhetően, ami elsősorban a beépítésére, kivitelezésére vonatkozik, egyaránt alkalmazkodik kis és nagy fürdőszobák férőhelyéhez is.

Egyedi tervezése az aszimmetrikus formák tekintetében ismerhető fel. Egyik nagy előnye abból származik, hogy amikor nincs elegendő hely a fürdőben külön egy zuhanykabin és egy fürdőkád beszerelésre, akkor a RAVAK kád egyszerre mindkét célt is szolgálja.

A vonalvezetése és a formája által tökéletesen beillik a kisebb sarkokba is, esztétikus kinézete miatt pedig hozzájárul a helyiség kellemes arculatának kialakításához is. A RAVAK kád családján belül több típus is fellelhető. Egyik ilyen például az Evolution elnevezést viseli. Nem hajlik, és nem repedezik meg, ugyanakkor tartja a formáját.

Anyagát tekintve öntött akril, a használatakor az ember nyugalmat és biztonságot érezhet. Színe hófehér, 170 centiméter hosszú, 96,5 cm. Súlya 30 kilogramm és 250 liter víz engedhető bele egyszerre. Fontos tudni, hogy nem lehet kádparavánnal ellátni. Egy másik alkategóriája a Formy 01 nevet kapta, aminek egyik pereme valamennyivel szélesebb.

Felszerelhető fal mellé vagy térben egyaránt. Fényes felülettel rendelkezik, tisztítása nem okoz semmiféle nehézséget. Színe a többihez hasonlóan fehér, súlyra viszont csak 24 kg-t nyom. Egy forró fürdő segít az ellazulásban, a stressz levezetésében, a mindennapi gondok elfelejtésében, a RAVAK kád igénybe vétele pedig, ehhez kiváló segítséget tud nyújtani.