KTM bicikli fejlett gyártástechnológiával

Kerékpáros körökben talán nincs is olyan, aki ne ismerné eme 3 betűt, hiszen az osztrák gyártó a 60-as évek derekától meghatározó szerepet tölt be az európai bicikligyártás terén. A KTM bicikli másik jellegzetessége a tipikus narancssárga szín, ami szinte minden bringán megtalálható. A porfestés sajátossága, hogy vízoldékony, vagyis a környezetre nézve nincs semmilyen káros hatással. Erre kifejezetten
odafigyelnek a KTM biciklik tervezői.

De vajon miért számítanak olyan megbízhatónak ezek a bringák? Ez főként annak a tesztberendezésnek köszönhető, ami 2009-ben készült el és nem kevesebb, mint 200 ezer euróba került.

Nem akármilyen gépről van szó, hiszen mindössze 70 óra leforgása alatt szimulálható a KTM biciklik teljes élettartama. Ez alapján megállapíthatóak a gyengeségek, ami lehetőséget kínál a hibák kijavítására.

Ezek alapján nem meglepő, hogy a KTM bicikli már-már legendásnak számít. Már csak azért is, mert közel 150 féle modell szerepel a gyár repertoárjában. Ezek közül rengeteg a bikelife.hu webáruházból is beszerezhető.