Kényelmet kínál a wifi termosztát

Rendkívül egyszerű módok állnak rendelkezésre ma már ahhoz, hogy az életünket egy magasabb szintre emeljük a kényelem tekintetében. A modern technika ugyanis elhozta a wifi termosztát kínálta előnyöket. Ezen rendszerek már távolról is vezérelhetőek egy okostelefon és a megfelelő applikáció révén. Ami változó, az a termosztát és a kazánt vezérlő relé közötti kapcsolat.

Ez ugyanis lehet vezetékes vagy rádiófrekvenciás kommunikációs vonal, annak fényében, hogy a T6 vagy a T6R típusú wifi termosztát kerül beépítésre. A teljesen új hálózat kiépítésénél érdemes az utóbbi mellett voksolni, hiszen így a szerkezet bárhová elhelyezhető a lakáson belül, megkötések nélkül. Ha pedig már adott a vezetékes kapcsolat, csak újításra kerül sor, akkor bátran dönthetünk a T6 wifi termosztát mellett.

A kényelem egy új fokát tapasztalhatjuk meg, hiszen tetszés szerint állíthatjuk a hőfokot és nem csupán otthonról vagy előre meghatározott programokat indíthatunk el. Amennyiben a kazán is képes rá, kiépíthető OpenTherm vezérlés, ami tovább fokozza a wifi termosztát kínálta előnyöket.