A megbízható Royal vodka kínálat

Magyarországon az égetett szeszek közül talán az egyik legnépszerűbb termék a mai napig a vodka. Nem is csoda, hiszen igazán sokoldalú, a viszonylag semleges illatának és ízének köszönhetően. A Royal vodka megkapóan lágy ízével nemcsak tökéletes koktél alapanyag, hanem önmagában behűtve is fogyasztható.

Ez a gabonából készült tökéletesen tiszta kísérő szinte bármilyen alkalomra megállja a helyét. Legyen szó csak egy kisebb baráti összejövetelről vagy hatalmas esküvőről, akkor sem maradhat le a kínálatról a Royal vodka.

Igazi különlegessége, hogy háromszor egymás után történik a lepárlása, majd az így kapott végeredményt ízesítik enyhe gyógynövény esszenciával. Így csak egy kellemes gyógynövényes utóízt érezhetünk, egyáltalán nem nyomja el a vodka természetét.

Aktív szenes szűrésnek köszönhetően érhető el a Royal vodka tökéletesen tiszta, átlátszó színe. Illatában a könnyed és légies gabona mellett, megjelenik a gyógynövények harmonikus ismerős jellege is. Nagyszerű tulajdonságai hatására fogyasztható magában behűtve, de koktélokhoz is.