Infraszauna használati tanácsok kezdőknek és haladóknak

A gőzkabinok a fő hatásukat a szervezetre az ember hőszabályozási rendszerén keresztül fejtik ki. Ezt úgy alakították ki, hogy bármilyen hőmérsékleti körülmények között fenntartsa a szükséges testhőmérsékletet.

Az interneten olvasható infraszauna használati tanácsok felhívják a figyelmünket arra, hogy habár mindnyájan rendelkezünk ilyen hőszabályozó rendszerrel, de a nagy terhelés vagy a környezet hőmérsékleti változásakor ez nem mindig képes megfelelően működni.

Ezért gyakran megfázunk és egyéb betegségek célpontjaivá válunk. A hőszabályozó rendszernek edzésre van szüksége. Az infraszauna használati tanácsok kitérnek rá, hogy a berendezés első meglátogatásakor figyeljünk a reakcióinkra.

Ha nem folytatunk aktív és egészséges életmódot, akkor valószínűleg a szervezetünk először nem lesz képes megfelelően reagálni az infravörös sugarak hatásaira. Ezért meglehet, hogy izzadás nem jelentkezik még félóra után sem.

Ebben az esetben az infraszauna használati tanácsok kimondják, hogy folytatni kell az eljárást, amíg elkezdődik az izzadás intenzív folyamata. Amikor a szervezet végül elindítja és beállítja a hőszabályozó rendszert, az már nem függ az Ön életstílusától, hanem egy sportoló vagy egy nagyon egészséges ember értékeinek felel meg.

A Sunlighten infraszauna, akárcsak az összes hasonló célra kifejlesztett berendezés, nagymértékű izzadást okoz. Azért, hogy elkerüljük, miszerint az izzadságfoltok elrontsák a készülék belső megjelenését, az ülőke és a lábak alá több rétegben törölközőt kell helyezni.

Túlzott izzadás esetén javasolt egy harmadik törölköző használata. Ez megóv attól, hogy az arcról lefolyó verejték bejusson a szemünkbe. A Sunlighten infraszauna működésre való készségét a sugárzók felkészültségi foka határozza meg, nem pedig a levegő hőmérséklete.

A bekapcsolás után elég csak 10–15 percet várni és a berendezés máris kész a használatra. Vagyis a hatás teljesen független a hőmérő által mutatott értéktől. Még ha a Sunlighten infraszauna kabinjában a hőmérséklet elhanyagolható is, ez nem befolyásolja a sugarak szervezetre gyakorolt ​​hatását.