Időtálló és precíz a Casio G Shock

A legtöbb ember viszonylag nehéz munkát végez, illetve sokan kedvelik az extrém sportokat, úgyhogy ennek megfelelően kell számukra kiválasztani a karórát is. A japán gyártó terméke, a Casio G Shock karóra azért nagyon jó választás, mert kiválóan ellenáll a pornak, víznek, rezgésnek, de akár sárnak vagy erőteljesebb ütéseknek is.

Rendkívül strapabíró, időtálló, a precizitása pedig töretlen. Az első Casio G Shock 1983-ban jelent meg, DW-5000C néven és még ma is igen populáris modell. Természetesen, a közel 40 év alatt rengeteget módosult a designja, ugyanakkor az alapkoncepciója változatlan, mégpedig egy szívós, elnyűhetetlen karóra megalkotása.

Az extrém sportok űzői, fegyveres testületek, speciális kommandós egységek, tűzoltók, pilóták köreiben is népszerűek a típuscsalád példányai. De annak sem kell lemondania a Casio G Shock nyújtotta előnyökről, aki nem tartozik az említett kategóriák egyikébe sem, mert mindenki megtalálja a személyiségéhez leginkább illő karórát a kínálatban, ami hosszú évekig kiszolgálja.