A látványkandalló melegít és dekorál egyszerre

A lakás fűtése természetesen megoldható a klasszikus központi fűtés valamelyik válfajával, mint az elektromos áram felhasználásával és hagyományos kályhákkal.

A bámulatos látványkandalló viszont, mint ahogy arra az elnevezése is utal, nemcsak melegítésre alkalmas, hanem a helyiség díszeként is funkcionál. A rusztikus modellekkel szemben, ezek a darabok kiválóan beleillenek a korszerűen kialakított terekbe és teljes mértékben biztonságosak.

A látványkandalló esetében háromféle tűztércsalád választható. Az egyik, a Pantech B kis- vagy középméretű, nyíló ajtóval, a közepes változat a Pantech Joy, ami emeltebb szintű fűtéstechnológiai megoldásokat mondhat magának, az ajtó pedig feltolható.

A legnagyobb teljesítményű és méretű a Pantech Evo, ami már prémium megoldásokat is nyújt és akár 2 méteres nagyságban is megrendelhető a kandallos.hu webáruházból. A látványkandalló nem fából és kövekből készül, de a letisztult vonalvezetésű formájának, a költséghatékony és környezetbarát üzemeltetésének hála, méltán egyre nagyobb népszerűségnek örvend.