Gyors szabást tesz lehetővé a gyémánt vágókorong

A csempe lerakása a padlóra, illetve felhelyezése a falra akkor válik bonyolult feladattá, amikor sarkokhoz, egyéb illesztésekhez érkezünk a feladattal. Egészen eddig a pontig egyik elem követi a másikat, de az említett esetekben a gyémánt vágókorong nélkülözhetetlenné válik. A kézzel működtethető csempevágók főként olyankor jönnek jól, amikor csak egyenes vonalban kell leszabni a lapokat.

Bizonyos ki- és beugrások mentén ívek létrehozására is szükség lehet, tehát a gyémánt vágókorong az egyetlen olyan opció, ami hatékonyságában megfelel az elvárásoknak. Többféle típus között lehet válogatni, ezért biztosan megtaláljuk az ideális felépítéssel bíró típust. Némelyik változat csiszolásra is alkalmas.

A különféle hálós szegmenskötések révén, minimális porképződés és anyagveszteség jön létre. A gyémánt vágókorong egyszerűen felhelyezhető a sarokcsiszolókra. A pontos műszaki leírások mellett mindig megtalálható, hogy éppen milyen anyagokhoz ajánlott, mert van, amelyik a hagyományossal igen, de például a kemény gránittal már nem boldogul. Erre megéri odafigyelni.