Gyors suhanás a pedelec segítségével

Egy közvélemény kutatás szerint, az emberek mintegy 26 százaléka nem szívesen kerékpározik. A környezetbarát közlekedés mellőzésének egyik oka az, hogy az illetők hamar elfáradnak biciklizés közben. A motorral ellátott pedelec azonban tökéletes választás lehet mindazoknak, akik nem bírnak sokáig tekerni.

A gyors, suhanó közlekedést garantáló pedelec más, mint az e-bike. Részben amiatt, hogy nem kell hozzá vezetői engedély, másrészt pedig pedálozás nélkül nem indul be a motor. A pedelec különösen akkor jó választás, ha A-ból B-be rövid időn belül szeretne eljutni, különösebb erőlködés nélkül.

A legtöbb változat sárvédővel, szükséges világítással és csomagtartóval felszerelt, így nagyon hasznos a városi és az országúti bringázáskor egyaránt. A kerékpár webáruházunk igen széles kínálatában nemcsak a klasszikus és sport kerékpárok érhetőek el a felnőtteknek, valamint a gyerekeknek, de pedelec terén is van miből válogatni.

Shimano, Bosch, Bafang és BFI Sport Drive motorokkal felszerelt változatainkat olyan neves gyártóknak lehet köszönni, mint például a Kellys, KTM, Neuzer és Rock Machine. A pedelec ára nagyjából 450.000 és 1.500.000 Ft között mozog, persze ez változó, ha valamilyen akciót is kifog. Az elektromos kerékpárra garancia is jár, amiről bővebben a kiszemelt darab fotójára kattintva olvashat. Ez elektromos rásegítéssel készült pedelec női és férfi változatban egyaránt kapható nálunk. Ragadja meg az alkalmat és rendeljen már ma egyet akciósan! A bringája futárszolgálattal fog megérkezni.