GEOX sportcipő különleges talpszerkezettel

Ha valami igazán kényelmes viseletet keresünk a kicsiknek, akkor fontos, hogy ne csak a lábbeli dizájnját, de a készítés technológiáját is szemügyre vegyük. A világszerte ismert GEOX sportcipő gyártója egyedi módszerrel készíti a termékeit.

A GEOX sportcipő talpa különleges membránnal készül, ami kifelé engedi a párát, viszont befelé zár, így megóvja a talpakat a beázástól. Ez a légáteresztős talpszerkezet extra komfortot nyújt a lábaknak. Kényelmes és biztonságos viselet fiúknak és lányoknak egyaránt. A márka minden szezonban újdonsággal szolgál, hiszen folyamatosan fejlesztik a gyártást. Kínálatukban megtalálható lenyűgöző dizájnnal bíró babacipő, átmeneti és téli modellek, elegáns és sportos szandálok.

A GEOX sportcipő megállja a helyét benti és kinti viseletként is. Strapabíró, masszív külső, extra kényelemmel bélelve. Az olasz minőség még soha nem okozott csalódást. 1995 óta működő gyártó mérnökökkel, vegyészekkel és fizikusokkal dolgozik, főképp a láb izzadását tanulmányozva, hogy évről-évre kiváló példányokat dobhasson piacra.