FIMO gyurmák sokféle változatban

A gyurmából készíthető formák, figurák alkotását mind a gyermekek, mind pedig egyes felnőttek előszeretettel űzik. A FIMO pedig mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy megcsillogtassa a kézügyességét, a kreativitását. Ez a gyurma brand azonban nem tartozik a hétköznapi fajták közé.

Úgy minőségében, mint típusaiban eltér a többségtől. Kaphatóak süthető vagy levegőn száradó változatok. Kiválóan alkalmasak állatfigurák, növények, játékok megformázására, de csodálatos ékszerek is készíthetőek belőlük. A FIMO gyurmák az egyéni igények szerint választhatóak ki. A soft jelzővel ellátott típusoknál nemcsak a puhítás egyszerű, de a formázás sem okoz gondot, az effect névre keresztelt családja pedig a díszítésben jár élen. Bármelyiket is választjuk, a minőség mindegyik esetben garantált.

A muveszellato.com webáruházban a remek FIMO termékek óriási színskálán vannak jelen. A basic és süthető fajták mellett, vessünk egy pillantást az olyan kiegészítőkre is, amelyek megkoronázzák a kreációt! Ilyen például a FIMO aranyfüst.