Ellazulást hoz az arcmasszírozó

Frissítő pihenésre vágyik egy nehéz munkanap végén? Vannak olyan kezelések, amelyek az utóbbi időben nagy népszerűségre tettek szert és a megfelelő kiegészítőkkel otthon is sikeresen elvégezhetőek. Az arcmasszírozó javítja a bőr megjelenését és tónusát, de remekül ellazít és kikapcsol.

A jáde arcgörgő vagy gua sha kő ezért ideális ajándékötlet egy szerettünknek. Ahogy öregszünk, bőrünk veszít rugalmasságából és az ilyen kezelések jótékonyan hatnak az állapotára. Az arcmasszázs legnépszerűbb eszköze a görgő. A hengerek abban különböznek egymástól, hogy milyen kőből készülnek. Természetes hűvösséget fejtenek ki, ami segít csökkenteni a duzzanatot és a puffadást. Jól működnek a szem körüli sötét karikák megjelenésének minimalizálásában is.

A gua sha kövek jól együttműködnek a bőrápoló termékekkel és arcjógához is használhatóak. Fokozzák a kozmetikumokban található hatóanyagok bőrbe való áramlását. Hasonlóan az arcmasszírozóhoz, a kövek hatására minimalizálódnak a finom ráncok és serken a véráramlás.