Egyszerűen megvásárolható a kerékpárszállító vonóhorogra

A terméknek számos előnye van. A kerékpárszállító vonóhorogra szerelve megkönnyíti a dolgát abban az esetben, ha messzire indul túrázni. Nem befolyásolja az autó fogyasztását, mivel a jármű szélárnyékában helyezkedik el.

A nehezebb modelleket könnyen rá lehet helyezni, hiszen nem kell magasra emelni azokat. Több bicajt is kényelmesen szállíthat rajta. A visszapillantó tükörben folyamatosan szemmel tudja tartani a szállítmányt.

Mivel általában eltakarja a rendszámtáblát, ezért a jelenlegi szabályozás szerint az átrakható a termékre. A kerékpárszállító vonóhorogra sokféle lehet, így vásárláskor néhány tényezőt figyelembe kell venni. Fontos tisztában lenni azzal, hogy a gépjármű aljzatán található csatlakozó hány lábas.

Általában két rendszerrel lehet találkozni a 7, illetve a 13 tüskéssel. Érdemes dönthető típust választani, nehogy problémát okozzon a csomagtartó nyitásakor. A beszerzéskor tudatában kell lenni annak, hogy hány darab bicajt szeretne magával vinni. A kerékpárszállító vonóhorogra remek alternatíva.