Csepel biciklik mindkét nem képviselőinek

Általánosságban elmondható, hogy ennek a márkának a kerékpárjai inkább amatőröknek készülnek, mint hivatásos sportolóknak. A költségvetés orientált Csepel bicikli modellek mégis képesek kielégíteni szinte mindenki igényeit, nemtől, kortól és a preferált tekerési stílustól függetlenül.

A nagy népszerűségnek hála, a cég meglehetősen változatos palettával büszkélkedik, ennek köszönhetően a tizenéves gyermekek és a hegyi vagy városi utakat kedvelő amatőr bicajosok is kedvelik a változatos Csepel bicikliket.

De érdemes megemlíteni azt is, hogy a bringák kialakítását a valóban kényelmes nemek szerinti megosztás különbözteti meg. Itt találkozhatunk mind unisex, mind tisztán férfi és női kerékpárokkal.

A férfi modellek bizonyos tervezésbéli jellemzőkben különböznek az unisex változatoktól, például a váz geometriájában és a nyereg alakjában. Ezzel szemben, a női Csepel biciklikre a leeresztett váz, valamint a puha és széles nyereg jellemző a leginkább, ami garantálja a kényelmes tekerést bármilyen ruhában.