Bízzuk magunkat a ceremóniamesterre!

Ma az esküvők hasonló séma alapján készülnek, azonban már a tervezés gondolata is nehéz feladat lehet. A ceremóniamester különlegessége, hogy az egész estét izgalmakkal viszi előre, miközben senki sem fog unatkozni. Amikor leülünk a vacsorához vagy az ebédhez, akkor várni kell az első tányérra, utána jön a következő, a desszerthez pedig alig marad energiánk.

Ilyenkor a vendégek elkezdik önteni magukba az alkoholt és csak arra vágynak, hogy végre táncolhassanak. Ilyenkor szükség lesz egy kis extra produkcióra, ami előre viszi a tányérok közötti üres járatokat, hogy mindenki jól érezze magát. A ceremóniamester leginkább a vőfélyre hasonlít, de annak egy modernebb változata.

A vőfély a hagyományokat veszi alapul, énekekben és balladákban beszél, régies, de bájos hangulatot varázsol. Ezzel szemben, a ceremóniamester egészen modern megoldásokat talál ki és a létező összes játékot ismeri, amivel szó szerint mindenki a hasát fogja a nevetéstől. Az egészben a legjobb, hogy a nagyszerű hangulat az egész napot végigkíséri majd.

Személyre szabott szertartásvezető

Innentől kezdve csak azt kell kitalálni, hogy a világ melyik részén kössük össze az életünket. A szertartásvezető Magyarországot is szívesen hátrahagyja és a Bahamákon is összeadja a párokat, mert mindig teljesen személyre szóló beszédeket fog írni. Az előregyártott írások csak akkor hatnak, amikor véletlenül eltalálják a valóságot.

De mennyivel jobban hangzik egy személyes és megható beszéd! A szertartásvezető erről is gondoskodni fog, megbeszél előre egy időpontot, ahol megismeri a szerelmespárt, teljes mértékben rájuk hangolódik, majd egy összeszedett beszédet rak össze. Igaz, hogy csak 10 percről van szó, azonban erre is gondolni kell.

A ceremóniáról általánosságban elmondható, hogy csak a végső igen szokott megmaradni bennünk, a többi pár perc múlva semmivé lesz, ha pedig megnézzük a videót, akkor biztosan át akarjuk majd ugrani azt a részt. A szertartásvezető feledhetetlenné teszi azt a bizonyos 10 percet is, így biztosan visszapörgetjük a felvételeket is.