Jó választás a hosszú szárú csizma

A nők szeretik kihangsúlyozni a formás lábaikat, egy megfelelő lábbeli pedig segíti ezt a törekvést. A hosszú szárú csizma teljes felületével óvja a lábakat a mínuszokkal szemben, melegen tartva a lábfejeket, a bokát és a vádlit. Ezt a fazont mindenki a kedvére viselheti, de a túl vékony végtagok esetében fennáll annak az esélye, hogy a hosszú szárú csizma szára elállhat a lábaktól.

Ezzel szemben, gondot okozhatnak a túl vastag, izmos idomok is, ugyanis a feszülő, nehezen záródó csizmaszár viselése nem túl kényelmes. Ezek természetesen általánosított helyzetek. A kínálat nagyon gazdag és számtalan egyedi fazon található a sorban, ami a kialakítás tekintetében is a szokványostól eltérő jelleget mutat. Ennél fogva, mindenkinek érdemes próbálkoznia.

Színválaszték terén ennél a típusnál sem fogunk csalódni, végtelenül vidám megjelenésű és klasszikusan visszafogott darabok is várnak ránk. A rövid szoknya és a hosszú szárú csizma különösen jól párosíthatóak. Használjuk ki ezt a remek kapcsolatot és formázzuk az egyedi igényeink szerint!