Babaruha vásárláskor nemcsak az ár fontos!

Kétféle kismama típus létezik, az egyik képes elvetni a sulykot és mindenből csakis a legjobbat keresi, a másik pedig folyamatosan böngészi az akciókat és csak a legolcsóbb holmikat szerzi be. Az arany középút volna igazán jó döntés, különösen a babaruha beszerzésénél. Mindenképp figyelembe kell venni, hogy az első évben a gyerek akár 2 havonta is teljesen lecseréli a ruhatárát, tehát az elhasználódása nem is nagyon jöhet szóba.

Ezért érdemes olyan babaruha összeállítást választani, ami fedi a hónapok igényeit, ugyanakkor nem válik ismételten komoly kiadássá. Természetesen az is nagyon fontos, hogy némelyik ruhadarab közvetlenül a bőrével érintkezik, ilyen például a body, zokni, sapka. Nagyon fontos hogy pamut vagy más puha, bőrbarát anyagból készüljenek ezek, hiszen a pici bőre még nagyon vékony és sérülékeny.

Érdemes a ruhák terén is könnyen feladható, kevés gombbal és patenttal ellátott változatokat választani. A cipzáras babaruha ideje valahol az 1 éves környékén jöhet csak szóba, hiszen ennek fogantyúját akár le is rághatja vagy lenyelheti. A pamutból készült babaruha organikus is lehet, ami annyiban tér el a megszokott változattól, hogy az előállításakor, kezelésekor semmilyen vegyszert nem használnak.

A Pindurka bababolt online felületén temérdek ruha és kiegészítő található, kimondottan kicsiknek. Természetesen sok mást is találni itt, például babakocsit, autósülést, hintát, pihenőszéket vagy gyerekbringát. Érdemes mindenképp átnézni a babaruha kínálatot, mert garantáltan talál valamit, amire épp szüksége lehet.