A Bvlgari parfüm a luxus szimbóluma

Az online áruházunk mindenkinek lehetőséget kínál arra, hogy megtapasztalja a valódi olasz luxust. Ezt a Bvlgari parfüm páratlan aromái képviselik a legjobban. Közöttük is az Omnia Amethyste, a Crystalline, a Coral, a Jasmin Noir, a BLV Eau de Parfum II és mások.

A női illatok között az Omnia sorozata igazi drágakőnek számít. Az Amethyste a nevét egy gyönyörű kőnek köszönheti, ami egyensúlyt és harmóniát szimbolizál, valamint tükrözi az ember ideális belső kiegyensúlyozottságát. Ebben a Bvlgari parfümben összefonódik a rózsaszín grapefruit, az írisz, a bolgár rózsa és a kunkor. Az Indian Garnet létrehozásának alapja az indiai gránátalma volt.

A kompozíció mandarin, sáfrány, tubarózsa, illatcserje, indiai fa és ámbra jegyeit tartalmazza. Nálunk lehetősége van megvásárolni a kedvenc illatát az egyedi Jewel Charms kollekcióból is, ami ellenállhatatlanná teszi a viselőjét. A Bvlgari parfüm nagy figyelmet szentel a csomagolásnak és eredeti palackokat készít, amelyek hangsúlyozzák a tulajdonosának egyediségét.