Akciós supinált szandál – kitűnő minőség kiváló áron

Nyáron nagyon meleg van és az ember szeretné levenni a cipőjét, hogy mezítláb járhasson. A gyermekek azonban állandóan úton vannak homokon, füvön és aszfalton, ezért a nyári lábbeliknek könnyűnek, tartósnak és kényelmesnek kell lenniük.

Az akciós supinált szandál az egyik legsokoldalúbb nyári lábbeli. Webshopunkban zárt és merev hátú modellek is találhatóak, ami különösen fontos az óvodáskorú gyermekeknek, valamint zárt orrú megoldások, a lábfej biztonsága érdekében. Az akciós supinált szandál jó szellőzést biztosít, ugyanakkor tépőzárral szorosan illeszkedik a lábra. A talp mérsékelten vastag, rugalmas és ütéscsillapító. Minden párhoz légáteresztő valódi bőr talpbetét tartozik.

A lányoknak kínált modellek ruhákhoz, rövidnadrágokhoz és farmerekhez is passzolnak. Vannak klasszikus stílusú és különféle díszítéssel, masnikkal, virágokkal és különböző figurákkal ellátott termékek egyaránt. A fiúknak szánt akciós supinált szandálokban pedig még focizni is lehet és szinte minden modell a láb szélességéhez állítható.