A Twister játék két új mozdulattal

Könnyed szórakozásra vágyik a családdal vagy a barátokkal otthon? Nincs kedve kimozdulni, de unatkozni sem szeretne? Mit szólna a Twister játék azonnali kipróbálásához? A közkedvelt játék nem új keletű, azonban megunhatatlan. A fiataloktól kezdve az idősebbekig mindenki nagyon szereti, éppen ezért kiváló szórakozás az egész családnak, hiszen összehozza a fiatalabb generációt az idősebbel.

Azért annyira népszerű szerte a világon, mivel az izgalmas ügyességi játék során nagyon jókat lehet nevetni, ugyanis roppant szórakoztató. A Twister játék nem bonyolult, nem nehézkes szabályokkal tarol, hanem az egyszerűségében van a nagyszerűsége. Nincsenek unalmas körök, monoton játékmenetek.

A könnyed kikapcsolódást ígérő Twister játék új formában megvásárolható az okosjatek.hu webáruházból. A klasszikus változat most 2 új mozdulattal van kibővítve, így még érdekesebb. Ez az ügyességi társasjáték 2 vagy annál több személynek alkalmas, tehát meg lehet is hívni a barátokat, hiszen nagyon jó móka ígérkezik. Pörgessen és figyelje a játék alakulását!