Hamar közkedvelté vált a Xiaomi Note 4

Méltó vetélytársra akadtak a már jól ismert mobiltelefonos cégek. A Xiaomi Note 4 nem sokat hallatott magáról a megjelenéséig Európában. Azonban szép lassan felismerték a felhasználók, hogy mennyire jól járhatnak ezzel a készülékkel.

Az első feltűnő dolog az volt, hogy ilyen specifikációk mellett, pofátlanul alacsony áron lehet hozzájutni a telefonhoz. A Xiaomi Note 4 egy méretes 5,5 hüvelykes képernyővel rendelkezik. Az már önmagában szokatlannak számít, hiszen eddig csak a felsőkategóriás mobiloknál tapasztalhattunk ekkora kijelzőt.

A kamera szokatlanul jó, a processzor erős és a RAM-ot sem spórolták ki a készülékből, ezért az alkalmazások mindig gyorsan fognak betöltődni. A Xiaomi Note 4 kifejezetten alacsony áron érhető el a puremobile.hu kínálatában.

Szükség volt erre a konkurenciára a mobiltelefonok piacán, mert a nagyobb cégeknél sokszor érezhetően túlárazott készülékek kerülnek piacra. Akinek nincs kedve megvárni, ameddig esnek az árak, az nyugodtan beruházhat egy Xiaomi Note 4 modellre. Nem fogja megbánni a döntését!