A Tissot órák a legjobb márkák egyike

Az 1853-ban alapított kis svájci cég először zsebórákat gyártott és az órakészítő az egész világot bejárta, hogy értékesítse az alkotásait. Később a tulajdonos fia lépett a nyomdokaiba, ő is utazott, hogy eladja a zsebben hordható időmérőket, az unokája pedig 1915-ben kezdett el karórákat is gyártani és hirtelen elindult az üzlet.

A Tissot órák berobbantak a köztudatba, majd a cég kinőtte magát és ennek köszönhetően, 1925-ben már partnerségre lépett egy másik céggel. A háborút követően csökkent a bevételük, de mára már újra elismertek és az elmúlt 30 évben töretlen a hírnevük. Mindemellett nagyon sok sportesemény támogatója a cég. A Tissot órák jelenleg 7 kollekciót készítenek.

A T-Sport búváróra, a T-Tactile multifunkcionális, a T-Trend a női dizájn megtestesítője, a T-Classic acélból van, a Heritage a retró stílus, Pocket watch zsebórák és a T-Gold ékszernek számítanak a 18 karátos tokkal. Minden termékük kiváló, mert a svájci színvonal mindig is megbízható és precíz volt. A Tissot órák megvétele mindenképpen okos döntés.