A táplálékkiegészítők plusz energiát adnak

A táplálékkiegészítők rendkívül hasznosak abban az esetben, amikor az életmód olyan kihívásokkal jár, amik megnehezítik a szükséges tápanyagok bevitelét. Az efféle készítmények lehetővé teszik az embereknek, hogy könnyedén pótolják az elengedhetetlen anyagokat.

A táplálékkiegészítők elősegítik a hormonális egyensúly fenntartását, főleg a változó kor idején. Magukba foglalják a vitaminokat, az ásványi anyagokat, a rostokat és az Omeg-3 zsírsavakat, amik nélkülözhetetlenek az egészség szempontjából.

A C-és D-vitamin, a cink, valamint a probiotikumok erősítik az immunrendszert, ezáltal csökkentik a betegségek kialakulásának a kockázatát, különösen a hideg évszakokban vagy stresszes időszakokban. A táplálékkiegészítők kiemelkedően növelik az energiaszintet, javítják a teljesítményt mind fizikailag, mind mentálisan.

Például a B-vitaminok részt vesznek az energiatermelés folyamatában, tehát támogatják az egész napos vitalitást és aktivitást. Az antioxidánsok, illetve a koenzim Q10 eredményesen gátolja a szív- és érrendszeri problémák megjelenését.