Zónavezérlő WiFi kapcsolattal

A fűtésrendszert hatékonyabbá lehet varázsolni, amihez mindössze egy zónavezérlő szükséges. Egy ilyen egység a régi rendszerek modernizálására is teljesen alkalmas. A pontosabb, kifinomultabb vezérléssel nagyobb hatékonyságot, ugyanakkor megtakarítást lehet elérni.

A zónavezérlő nagy előnye, hogy többféle rendszer esetén is alkalmazható. Padlófűtés esetén a zónavezérlő az osztógyűjtőre kerül felszerelésre, ami vezeték nélküli kapcsolatra képes a zónamenedzserhez. Ez gyakorlatilag egy színes LCD kijelző, amin minden beállítást a saját igényeink szerint eszközölhetünk. Nem kell még egy plusz vezérlő rendszert kialakítani, ha radiátoros fűtés is van a házban. A zónavezérlő sokoldalúságának köszönhetően, ennek a beállítása is megoldható tetszés szerint, akár távolról.

A Honeywell terméke egyszerűen vezérelhető okoseszközről is, a megfelelő applikáció segítségével. Ez még kényelmesebb kezelhetőséget tesz lehetővé, amihez még öntanuló algoritmus is társul. Így sajátítja el az általános fűtési sajátosságokat és ehhez igazítja a rendszer teljesítményét.