A Samsung tabletek népszerűsége töretlen

A Samsungot senkinek sem kell bemutatni. Az óriáscég évtizedek óta vezető pozíciót foglal el a telefonok, táblagépek és egyéb kütyük piacán. A Samsung tabletek sikere vitathatatlan. Biztosan sokan megismerkedtek már a Tab S nevet viselő sorozattal, amelyik számtalan olyan gépet tartogat, amikben hiba nincs. Érdemes azonban megismerkedni a továbbfejlesztett változatokkal is, az S2 széria tagjaival.

A Samsung tabletek gyorsak és okosak

Amikor a tervezésre és a gyártásra került sor, akkor a vállalat nem igazán a külső jegyekre koncentrált, hanem arra, amit a masina tudni fog majd. Ezért is figyelhető meg, hogy a táblagépek a külsőt illetően nem sok újdonsággal rendelkeznek.

A Samsung tabletek újításaival kapcsolatban persze megfigyelhető, hogy az eddig csak műanyagot alkalmazó gyártó most egy kis fémmel tette szebbé a Tab S2-t, ugyanakkor ettől függetlenül a teljesen régi Samsung tabletek külsejét követi. Ami persze a vásárlókat még jobban érdekli, az a tény, hogy sokkal vékonyabbak és könnyebbek lettek a kütyük. Például az S2 8.0 5,6 mm-es vékonysága és 256 grammos tömege egyedülállónak mondható.