Válasszunk Parker golyóstollat az irodába

Az iskolában megszoktuk, hogy ceruzát használunk, azonban a munkahelyen ritkábban fogunk találkozni vele. A Parker golyóstoll csupán egy a rengeteg lehetőség közül, ha valamit kézzel kell leírjunk. Igazából teljesen normális, ha kézzel is jegyzetelünk, mert úgy tűnik, hogy a számítógépek ideje nem tudja kiszorítani a papírt.

Legyen szó akár gyors jegyzetekről, akár hosszú irományokról, mindig hasznát fogjuk venni a tollaknak. Amikor úgy döntünk, hogy tollal jegyzetelünk, először ki kell választani a megfelelő színt. Általánosságban elmondható, hogy a kék minden papíron jól mutat, ha pedig később fénymásolatot kell készítenünk, akkor látni fogjuk, hogy melyik az eredeti.

A piros tollat akkor szoktuk használni, amikor valamilyen hibát akarunk bemutatni vagy megjelölni, de ettől még ugyanúgy részét képezi az irodai toll gyűjteménynek. Ha Parker golyóstollat választunk, akkor érdemes pakkban gondolkodni, így minden eshetőségre felkészültek leszünk. Választhatunk fém- és műanyag test között, attól függően, hogy melyik áll jobban kézre.