Vodka kifogástalan minőségben

A magyar fordításban vizecske néven ismert ital inkább felszítja, mint lehűti a kedélyeket. A vodka ugyanis átlagosan 40 százalékos alkoholtartalmával elég ütős nedű. Azt kár tagadni, hogy a világon mindenütt fogyasztják, ám eleinte Orosz- és Lengyelország határain kívül, a skandináv országok felé terjedt el.

Állítólag mai napig is ebben az úgynevezett vodka sávban fogyasztják leginkább és jó néhány ismert márkával büszkélkedhetnek Észak-Európában. Nagy minőségbéli eltérések is mutatkoznak, nem mindegy ugyanis hol gyártották és az sem, milyen technológiával. Cégünk nagykereskedelmi áron kínálja a legnépszerűbb, prémium gyártmányú italokat, amelyek közül a gazdag és ízesített termékek közül is választhatnak az ügyfeleink.

Nem szabad figyelmen kívül hagyni a tényt, hogy az egyik legkedveltebb koktél alapanyagról beszélünk, így egy igazán kiváló vodka olyan helyen is megállja a helyét, ahol a tömény italokat nem övezi túl nagy rajongás. Ne feledjük előtte jól behűteni vodkát, mert így érjük el a hűvös, ám valójában tüzes ízhatás tökéletes harmóniáját!