A jó vodka megfelelően behűtve finom!

Mindenki ismeri az oroszok nemzeti italát. A vodka közkedvelt nedű és még azok is gyakran találkoznak vele, akiknek tisztán nem nagyon csúszik.

Nem is könnyű felsorolni mennyi koktél összetevőjeként vagy fő kiindulópontjaként szerepel. Selymes és többé-kevésbé semleges ízvilága teszi kimondottan alkalmassá a különböző ízekkel való társításra. Nem ritka, sőt, nagyon is közkedvelt a palackozott, gyümölcsös ízesítésű vodka. De azért ez egy olyan ital, amit az igazi karakterek mégiscsak tisztán fogyasztanak.

Webshopunk kínálatában pedig mindkét tábor megtalálja a kedvére valót. Amiért mi kezeskedni tudunk, az a minőség, ami el is várható a megfelelő ízélmény érdekében.

Az aromák szempontjából pedig az sem mindegy, hogyan kezeljük az italt, mert hiába a minőségi vodka, ha túl meleg vagy éppen túl hideg. A szakértők szerint a 0-4 fokos hőmérséklet ideális, se melegebb, se hidegebb ne legyen, mert akkor a finom aromák elvesznek, az ital pedig agresszívnak hat. A hűtőben tartott vodka tehát pont megfelel és ha a jó társaság is jelen van, akkor váljon egészségünkre!