A csatos póthaj könnyen felhelyezhető

Számos előnye van, hiszen egyik percről a másikra csodás hajkorona varázsolható általa. A csatos póthaj szín, fazon és hosszúság szerint választható ki. A természetes szálaknak köszönhetően senki nem fogja észrevenni, hogy nem a sajátja. A felhelyezése nagyon egyszerű, így bárki belevághat a dologba. A viselése teljes mértékben biztonságos, hiszen nem károsítja a hajszálak szerkezetét.

Ha megfelelően ápolja, akkor hosszútávon megőrzi eredeti szépségét és puhaságát. A csatos póthaj langyos, szappanos vízzel tisztán tartható. A mosást követően célszerű a levegőre tenni, hogy gyorsabban kiszáradjon. Hajszárítót is használhat, viszont arra ügyeljen, hogy a szárítás alacsony hőfokon történjen. További pozitívuma, hogy személyre szabottan formázható.

Könnyen kisimítható vagy begöndöríthető. A csatos póthaj az első felhelyezéskor nehéznek tűnhet. Minél többször viseli, annál hamarabb hozzászokik a súlyához. A termék azoknak ideális választás, akik ideiglenes alternatívát keresnek és szeretik a külsejüket változtatni.