A Bruno Banani parfüm vagány és provokatív

Ha szereted a jó illatokat, azonban inkább valami feltűnőt választanál, akkor csak egy nevet tudunk ajánlani. A Bruno Banani parfüm joggal képviseli azt a személyt, akiről a nevét is kapta. Banani mindig a provokatív és a feltűnő szövegek, reklámok szerelmese volt. Ő volt az első, aki nem mindenkinek szánta a terméket, hanem csak egy bizonyos csoportnak.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Not for Everybody szlogenje, ami a 90-es években meghozta az újítás szelét. Eleinte fehérneműket árusítottak a neve alatt, azonban gyorsan kinőtte az ipart és ma már parfümöket, órákat, különböző divatdekorációkat is vásárolhatunk.

A Bruno Banani parfüm is ebbe a kategóriába tartozik. Már akkor is érezhető a vagánysága, amikor megpillantjuk az üvegeket. A cég úgy tervezte meg ezeket, hogy dőlt érzetet adjanak, azonban érdemes megjegyezni, hogy ez nem befolyásolja a használhatóságát, hiszen ugyanúgy talpon marad. Ha mellé a csábító árakat is hozzávesszük, akkor biztosan kedvünk lesz kipróbálni több illatot is.