A terepgumi nem hagyja cserben

Magyarország tájegységei többnyire síkterületűek, ezért nincs szükség különlegesebb járművekre, de bizony a vadregényes helyeken azért mégiscsak jól jöhet egy erősebb gép. A terepgumi azért lett kifejlesztve, hogy a vidéki és mezei utak ne jelentsenek problémát.

Bizony a motornak sem kell annyira pörögnie, ha a felszerelt abroncs nincs elkopva, mivel így jobban tud kapaszkodni az autó. A mérnökök odafigyeltek ezek tervezésekor, hogy sokkal strapabíróbb anyagból készítsék, mint a hagyományos típusokat, mivel a földes utakon eléggé sok viszontagsággal kell számolni. A terepgumi ellenőrzését időről-időre senki ne felejtse el, mert az igaz, hogy rendkívül tartósak, viszont az intenzív használat mellett számolni kell a kopással!

Aki szeretne egy igazán széles termékkínálatból válogatni, annak ajánljuk figyelmébe a tutigumi.hu internetes felületét, ahol 300-nál is több márka produktumai találhatóak meg. A terepgumi minden kihívásnak eleget tesz, hiszen nagyon jól teljesít a köves, homokos talajon.