Vérpezsdítő ital a Sierra tequila

Igen, valóban létezik Mexikóban olyan változat, amiben ott úszkál az a bizonyos kukac, de ez inkább turistacsalogató látványosság, mivel az ital ízéhez nem tesz hozzá semmit.

A Sierra tequila viszont egy prémium minőségű ital. Felejtsük el az ilyen bazári módszereket és kortyoljunk bele Mexikó vérpezsdítő ízébe egy korty valódi Sierra tequila által! Ehhez még csak el sem kell utaznunk a világ másik felére, hiszen minőségi fajtából itthon sincs hiány. De mi számít minőséginek?

Természetesen az alapanyagokra, a származási helyére kell fókuszálni ebben az esetben és így nem lőhetünk mellé. A Sierra tequila-ban minden megvan, amiért szeretni lehet. Érdemes elmerülni az ízében, amiben fellelhető a kék agavé és mellette gyümölcsös jegyekkel kényezteti az ízlelőbimbóinkat.

A Sierra tequila típusai között olyan különlegességet is találunk, mint például a Spiced Licor, ami fahéjat és narancskivonatot tartalmaz. Jégre öntve igazi hűsítő nedűnek számít. Ha egy kimondottan aromás változatra vágyunk, akkor mindenképp kóstoljuk meg a 4 évig tölgyfahordóban érlelt Milanario Anejo fajtát!